06-26 25 64 65 VOOR ONAFHANKELIJKE HULP 

Vlaardingse Gouden Buur Award

2021 jubileum jaar


De Vlaardingse Gouden Buur Award is een stadsprijs  voor bijzondere bewoners, die opgericht werd in 2016 door de nevenactiviteitencommissie van Buurtbemiddeling Vlaardingen. Deze prijs is in het leven geroepen door de Vrienden  van  'Een Goede Buur'  om buurmannen en buurvrouwen welke aantoonbaar zichtbaar betrokken zijn in hun buurt of gewoon een buur die het verdient omdat hij/zij al zo lang een prettige buur is.  Deze Award  wordt jaarlijks tijdens de Nationale Burendag aan een speciale Vlaardinger uitgereikt.


Vorige winnaars zijn onder andere: echtpaar Hardeman (2017), weduwe Atie Ketting (2018), Betty van der Bilt-Van der Ven (2019), Denise Frank (2020) en Echtpaar Vredenbregt (2021). 

                                    Aangeboden door:

 

Gemeente Vlaardingen

Bloembinderij Sandra

Oranje Fonds

Buurtbemiddeling

  2021 jubileum jaar  
Eremedaille Vrienden van 'Een Goede Buur' 2021    (voorzijde)Eremedaille Vrienden van 'Een Goede Buur' 2021   (achterzijde)

Elke buurt heeft er één: een buurvrouw of buurman die altijd klaarstaat voor iedereen, gezelligheid op straat brengt of gewoon een buur die het verdient omdat hij/zij al zo lang een prettige buur is. De Vrienden van 'Een Goede Buur' zet deze buurmannen en buurvrouwen samen met jou in het zonnetje via De Vlaardingse Gouden Buur Award. De Vrienden van 'Een Goede Buur' is een onderdeel van Buurtbemiddeling Vlaardingen.

   

Je kunt tot 12 september  2021 jouw buurvrouw of buurman nomineren. Hierna selecteren we in de wijken de meest inspirerende verhaal. Krijgt jouw buur de meeste stemmen in jullie wijk of zelfs in heel Vlaardingen? Dan wordt hij of zij in het zonnetje gezet en overhandigen we op vrijdag 24 september het welverdiende Award. 


                  Nomineer jouw gouden buur hier


        Nominaties geslotenVeld is verplicht
Veld is verplicht
Veld is verplicht
Uw bericht is succesvol verstuurd
Sorry, uw bericht is niet verstuurd


.

De Vlaardingse Gouden Buur Award 2020