06-26 25 64 65 VOOR ONAFHANKELIJKE HULP 

         De Vrienden van 'Een Goede Buur' 


De Vlaardingse Gouden Buur Award is een stadsprijs  voor bijzondere bewoners, die opgericht werd in 2016 door de nevenactiviteitencommissie van Buurtbemiddeling Vlaardingen. Deze prijs is in het leven geroepen door de Vrienden  van  'Een Goede Buur'  om buurmannen en buurvrouwen welke aantoonbaar zichtbaar betrokken zijn in hun buurt of gewoon een buur die het verdient omdat hij/zij al zo lang een prettige buur is.  Deze Award  wordt jaarlijks tijdens de Nationale Burendag aan een speciale Vlaardinger uitgereikt.


Vorige winnaars zijn onder andere: echtpaar Hardeman en weduwe Atie Ketting. 

                                    Aangeboden door:

 

Westhavendomein

                Oranje Fonds

 

Buurtbemiddeling Vlaardingen

Elke buurt heeft er één: een buurvrouw of buurman die altijd klaarstaat voor iedereen, gezelligheid op straat brengt of gewoon een buur die het verdient omdat hij/zij al zo lang een prettige buur is. De Vrienden van 'Een Goede Buur' zet deze buurmannen en buurvrouwen samen met jou in het zonnetje via De Vlaardingse Gouden Buur Award. De Vrienden van 'Een Goede Buur' is een onderdeel van Buurtbemiddeling Vlaardingen.

   

Je kunt tot 8 september  2019 jouw buurvrouw of buurman nomineren. Hierna selec-teren we in de wijken de meest inspirerende verhaal. Krijgt jouw buur de meeste stemmen in jullie wijk of zelfs in heel Vlaardingen? Dan wordt hij of zij in het zonnetje gezet en overhandigen we op 27 september het welverdiende Award. 

 

                  Nomineer jouw gouden buur hier

 

                    nominaties gesloten!

 

 

Veld is verplicht
Veld is verplicht Onjuiste e-mail
Veld is verplicht
Veld is verplicht
Veld is verplicht
Veld is verplicht
Uw bericht is succesvol verstuurd
Sorry, uw bericht is niet verstuurd

.Voeg je bij 19 andere bewoners.